PT – Jolanda Beuving

foto (1)

Trainen is mijn passie

Mijn naam is Jolanda en mijn passie is mensen helpen met een gezond en sportief lifestyle. Ik train al jaren mensen om hun lifestyle te veranderen maar ook top sporters.

Mijn ervaring heb ik door jarenlang wedstrijden te hebben gedraaid als A sporter van het NOC/NSF.
Ik heb diverse titels gewonnen, namelijk: Nederlands Kampioen Fitness, Miss Universe Fitness,
Wereldkampioen Fitness en Miss World Fitness.
Daarnaast zit ik in het Europese bestuur van de Fitness EBPF en het wereldbestuur WBPF en ben ik fitness expert van “Sport in Holland”. Ook heb ik mijn eigen podcast “Just Believe” over voeding en training en schrijf ik columns voor “Sportkrant Amstelland” en diverse bladen. Ik ben trotse moeder van Roosje en ze noemen mij Mother of the Dutch Bodybuilders.

Er is ontzettend veel vraag naar Personal Training (ook wel PT genoemd), vooral bij vrouwen die eigenlijk weinig tot niets weten over training, voeding en de combinaties daarbij.

Ik krijg ook veel vragen van ‘Hoe moet ik nu trainen? Wat moet ik trainen? Is krachttraining de manier om af te vallen? Ik kan je daarbij helpen.

Ik begeleid veel mensen (mannen en vrouwen) van het begin tot het eind en op diverse manieren.
Afvallen en aankomen doe je niet zomaar, je maakt hier je Way Of Life van.

Je hoeft niet iemand te zijn die wedstrijden wil gaan draaien, dit kan ook voor jezelf zijn! Voor sommige wel een mooie doelstelling. Wil je begeleiding / training in onze fitnesscentrum? Of waar jij zelf wilt trainen? (thuis of andere sportschool). Vraag naar de mogelijkheden.

Je hoeft geen lid te zijn van Beuving Lifestyle.