Sportfysio – De Jong

Fysiotherapie De Jong is ook al ingeburgerd bij Beuving Lifestyle.

Fysiotherapie De Jong verleent al sinds 1965 fysiotherapeutische zorg in Uithoorn, maar ook in de omliggende gemeentes in de regio’s Amstelland en De Ronde Venen. 

Sinds enkel jaren verlenen Misha en collegas fysio-fitness, sportfysio, fysiotherapie, sportmassage en dry needling.fysiotherapeutische zorg in Fitnesscentrum Beuving Lifestyle 

We zijn erg blij dat we onlangs ons nieuwe teamlid Kevin Melman hebben kunnen verwelkomen. Kevin verzorgt vanaf heden de fysiotherapeutische zorg bij Beuving Lifestyle, maar zal ook ingezet worden op de andere vestigingen in Uithoorn.
Je kunt met Kevin telefonisch een afspraak maken op telefoonnummer 0615928525 (of 0297566661). Of bij de receptie van Beuving Lifestyle je naam en telefoonnummer achterlaten, zodat Kevin je terugbelt voor een afspraak. 

Waarom Fysiotherapie De Jong?

Ons team van ervaren fysiotherapeuten zijn allen geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF. Onze praktijk biedt vele vormen van Fysiotherapie, maar ook Manuele Therapie, Revalidatietraining en Fysio Fitness (fitness training onder begeleiding van de fysiotherapeut t.bv. herstel, preventief en/of ter onderhoud). 

Samen Beter! staat voor een optimaal behandelresultaat samen met de fysiotherapeut. De patiënt staat hierbij altijd centraal! Ons enthousiaste en vakkundig team van fysiotherapeuten staat voor uw klaar om je te helpen! Tevens worden de mensen behandelt op hun eigen huisadres die niet in staat zijn om naar onze praktijk te kunnen komen.

Graag tot ziens in een van onze vestigingen!

Een afspraak met onze fysio is niet via onze online reserveringssysteem te maken.