Over ons

“Het is altijd onze droom geweest om iets voor onszelf te beginnen in de sport”

Marcel Honingh en Jolanda Beuving zijn op 1 maart 2002 begonnen met “Total Body” in Uithoorn. Op 1 januari 2006 zijn ze verhuisd naar Mijdrecht en werd de sportschool omgetoverd in: “Beuving Sport”. Exact 9 jaar later, op 1 januari 2015, zijn ze verhuisd naar een nieuwe locatie in Mijdrecht en kreeg de sportschool de naam “Beuving Lifestyle“.

Jolanda is al jaren actief in de fitness wereld en heeft in 2000 haar Nederlandse titel gewonnen als Miss Fitness Nederland.

trouwfoto MarJo

In 2004 haalde zij haar wereldtitel binnen: Wereldkampioen Fitness. Tevens haalde zij de titels Miss Universe, Miss & Mister Universe (met Yorick Bakker) en overall winnares Miss World 2004. Zij werd de eerste TOP sporter die een A status kreeg van het NOC/NSF. Als fitnesscoach van Nederland is zij bestuurslid van de Europese bond EBPF (damescomité) en de wereldbond WBPF.

Zij traint diverse fitness atleten en prof-sporters, maar ook diverse teams om hun doel te bereiken. Ook schrijft zij columns en blogs voor Sportkrant Amstelland en diverse andere bladen. Daarnaast geeft Jolanda veel Personal Trainingen aan mensen die hun doel willen bereiken.

Marcel heeft jaren in het Nederlands Rugby team gezeten. Marcel is actief in de fitness wereld als jurylid, dit ook op de internationale wedstrijden. Hij is de handy man bij Beuving Lifestyle en staat bekend om zijn gezonde recepten en kookkunsten. Ook is Marcel trainer van het jeugd team rugby en begeleid het team met de wedstrijden.

Roosje Marcel en Jolanda  hebben een prachtige dochter gekregen in 2007, genaamd Roosje. Op 11-11-2011 zijn ze na 11 jaar samen in het huwelijk getreden.

Sport is onze grootste hobby en passie. En nu na al die jaren (we bestaan 15 jaar) in een prachtig nieuw pand aan de rand van Mijdrecht. Met een fantastisch uitzicht op de “Driehoek” en een prachtige skyline van licht.

We zijn ontzettend blij met onze moderne fitnesscentrum die iedereen zoveel meer kan bieden. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Je kunt bij ons al trainen vanaf € 17,50 per maand.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even binnen lopen of bel naar:

0297-531967 of mail naar Beuving Lifestyle