Pakketten

Beuving Lifestyle heeft een team van professionele personal trainers tot haar beschikking. Personal training is bij ons meer dan een beetje advies, trainen en een voedingsschema. Samen met jouw PT-er ga je een persoonlijk plan van aanpak opstellen. Jij geeft zelf aan wat jij wil bereiken, wat jouw doelen zijn.

Voorafgaand aan de PT zal eerst jouw lichaam volledig opgemeten worden: vetpercentage, spiermassa, lichaamsomtrekken. Van hieruit wordt er een trainings- en voedingsschema opgesteld, voor jou persoonlijk. Onderdeel van de PT is niet alleen het trainen van jouw lichaam, maar ook een aanpassing van jouw voeding. Samen met jouw PT-er wordt er gekeken hoe je jouw voeding het beste kunt aanpassen.

Bij Beuving Lifestyle bieden wij verschillende PT-pakketten aan, afhankelijk van jouw wensen en doelen:

Pakket Totaal
Brons 240,00
Zilver 465,00
Goud 685,00
Diamant 900,00

Deze pakketten zijn all-in: dus inclusief training en voedingsschema. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Ben je geïnteresseerd in een kennismaking of in meer informatie over de personal training mogelijkheden die we jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op.

Onze PT-ers hebben hun eigen specialiteiten qua training. Kijk op hun persoonlijke pagina om te kijken bij welke PT-er jij het beste je training kunt gaan volgen: Jolanda en Remco.

beuving-lifestyle-pt-2

Resultaten komen niet uit de lucht vallen. Er moet ook hard gewerkt worden.  Wij kunnen je alleen maar de weg wijzen, maar je legt deze weg zelf af. Een goede basis leggen qua voeding en training heeft ook tijd nodig.

Training & Voeding ~ a way of life ~