Webshop B.M.I.

Beweeg meer in 2019!

B.M.I.

Veel mensen willen gezonder worden om zich fitter te voelen en beter in hun vel te zitten. Daarnaast is een vooruitgang in conditie ook een doelstelling. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert Beuving Lifestyle een uitgebalanceerd traject voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers écht werk te maken van hun goede voornemens, samen sta je sterk!

Deelnemers krijgen begeleiding van deskundige coaches. Iedereen krijgt een persoonlijk trainingsprogramma en een op maat gemaakt voedingsschema. De trainingsprogramma’s zijn gemakkelijk te volgen en het voedingsschema bevat kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt. Door het gebruik van talloze variaties en ‘n app krijg je ook nog inzicht in voeding.

Jolanda: ‘We dagen beginnende sporters en níet-sporters uit om zich aan te melden, het is laagdrempelig omdat anderen ook aan dezelfde doelstelling gaan werken. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Alleen of samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om af te vallen en een betere conditie op te bouwen. Realiseer nu een blijvende leefstijlverandering’.

Wil je meer info?
Stuur dan een mailtje naar: beuvingsport@gmail.com of bel: 0031297531967

*Je hoeft niet lid van Beuvinglifestyle te zijn.

* Voor leden 69 euro, voor niet leden 99 euro (incl sporten)